Claus Niyukuri klar for Vard

Claus som er ekte Kopervik gutt har signert en to års avtale med Vard. Han fullfører sesongen i KIL og slutter seg til oss kommende sesong.

Claus er en av distriktets mest spennende stopper talenter, og en av flere store talenter Kopervik har fostret opp de siste årene.
Han har vært en ettertraktet mann av flere klubber i Norge i sommer, og at han har allerede nå har bestemt seg for å spille for Vard kommende sesong er veldig kjekt, og viser at han synes spennende ting er på gang i klubben.

Vi vil takke Kopervik for en fin prosess og vi er også enig om at han skal trene delvis med Kolla & co i høst selv, om han fullfører sesongen for KIL.
Vi ønsker Claus og Kopervik lykke til med høstsesongen og vi ser frem til å få ham med på laget kommende sesong.