Barnefotballkveld og ungdomsfotballkveld

I uke 8 og 9 arrangere vi hhv barnefotball kveld og ungdomsfotball kveld på Vardhuset. Barnefotballkveld er utsatt til uke 10

Onsdag 21. februar er det Barnefotballkveld, mens Ungdomsfotballkveld går av stabelen onsdag 28.februar.

Barnefotballkveld:

Utsatt til onsdag 7. mars kl 1800

Målgruppen her er trenere i barnefotballen, men også andre interesserte (båder trenere og ledere) er hjertelig velkommen.
Trenerkoordinator i barnefotballen Thomas Leite, tlf 926 96 547 har regien for samlingen, mens det er Kjell Sture Jensen som for står for det faglige innholdet.
Kurset består av en teoretisk del på Vardhuset og en praktisk del i Vardhallen.

Oppmøte onsdag 7. mars kl 1800. Ferdig ca kl 2100.
Kurset er gratis.
Mer om Barnefotballkveld her

Påmelding til rune@vard.no innen utgangen av mandag 5. mars.

Ungdomsfotballkveld:

Målgruppen her er trenere i ungdomsfotballen, men også andre interesserte (båder trenere og ledere) er hjertelig velkommen.
Spiller- og trenerutvikler i ungdomsfotballen Kjell Sture Jensen, tlf 913 76923 har regien for samlingen og står for det faglige innholdet.
Kurset består av en teoretisk del på Vardhuset og en praktisk del i Vardhallen.

Oppmøte onsdag 28. februar klokken 1800. Ferdig til ca 21.00
Kurset er gratis.
Mer om Ungdomsfotballkveld her

Påmelding til Kjell Sture innen utgangen av mandag 26. februar.

Håper flest mulig av våre dyktige trenere og ledere har lyst og anledning til å skolere seg ytterligere.
Her kreves absolutt ingen forkunnskaper.

Vi serverer drikke og en liten matbit begge dager.
Vel møtt til to trivelige og lærerike kvelder på Vardhuset.