DP Filterteknikk forlenger samarbeidet

DP's velkjente logo har i flere år figurert på a-laget sine drakter, og der blir de værende fremover.

DP Filterteknikk har i mange år vært en av Vards største og viktigste samarbeidspartnere.
Veldig stas at de ser nytten og verdien av å fortsette dette tette og gode samarbeidet.

Vi bruker DP's egen ord for å beskrive hvorfor de ser på Vard som en god partner:
"Vi har inngått en ny avtale for å gi vår bidrag til at til at unge lokale talenter får muligheten til å utvikle seg gjennom Vards ungdoms- og A-lag.
Vard, med et av landets beste spillerutviklingsprogram mot unge spillere samt sitt engasjement for våre nye landsmenn gjennom Vardmodellen,
er årsaken til at vi velger å fortsette så pass tungt i klubben".

DP Filterteknikk er et av landets største selskap innen leveranse av filter til skip, industri og maskinentreprenører.
I tillegg har de egen butikk på Frakkagjerd, som leverer alt innen filter, batteri, start/dynamo, arbeidslys, oljeprodukter med mer. til lokale kunder.

Vi oppfordrer alle gode Vardvenner til å besøke den flotte butikken på Frakkagjerd.
Nettsiden deres finner dere her, og Facebook siden her.
Vel verd et besøk også disse to.

Vi setter stor pris på å fortsatt ha dere med på laget.