Nye spillere i A-stallen

Tre spennende Vardjuniorer løftes opp i A-stallen

Vards junior- og a-lags trenerteam er samstemte i at Sander Abrahamsen Deilkås (98 modell), Johannes Nygaard Nilsen (99 modell) og Martin Nordtveit (98 modell) flyttes opp fra juniorlaget og inn i a-stallen. Dette som en konsekvens av strålende utvikling siste året, samt at det er gutter som har de rette holdningene og virkelig mener "alvor" med fotballen sin.

Slik beskriver en stolt juniortrener Tore Emberland guttene:

Martin:
Back/ stopper.
Martin er en ung gutt med et stort potensial, han har fart, styrke og god en mot en som sine styrker.
Han har i vinter jobbet godt med posisjonering og offensive løp/innlegg. Treningsvillig. Martin har allerede spilt en del kamper for a-laget i vår.

Sander:
Midtbanespiller
Sander har løpskraft som sin største styrke. Han bidrar overalt og er en maskin i et lag.
God med ball , målfarlig og flink til å finne rom/utfordre i rom. Treningsvillig og lærevillig.

Johannes:
Midtstopper.
Johannes har vært "god" i mange år. En ekta Vardgutt som alle har sett potensialet i. Nå i år har han blomstret mer enn noen gang. God i hodespillet, tøff i duellspillet og styrer den bakre 4'er med stø og trygg hånd. Det er lett å se at han har utviklet seg og dominerer i spillet sitt i forsvar. Ledertype som også har en meget god pasningsfot. Johannes har fått sin a-lagsdebut i vår.

Og dette er guttenes egne ord om seg selv:

Martin:
Eg starta min karriere på Rubbestadneset IL som 5 åring og spelte der heilt til eg begynte på skule i Haugesund. Eg gikk deretter til Skjold, spilte der ein sesong, før turen gjekk vidare te Vard. Eg har no vært i Vard i litt øve 1 år. Eg synst da er veldig kjekt å få muligheten te å spela og trena med a-laget til Vard. Detta er nåke eg har jobba mot lenge, og eg både tror og håpe at eg kan utvikla meg te å bli ein endo bedre fotballspelar i Vard. Ambisjonane mine har vært siden eg var ein liten guttunge, å få muligheten til å spille fotball på et høyt nivå. Eg ser fram te å spela for Vard, og glede meg te fortsettelsen.

Sander:
Begynte karrieren i Sand il og spilte der til jeg var 14. Så begynte eg på Suldal g16 for så litt a-lagspill for a laget til Suldal. I Haugesund startet jeg på g16 laget til Vard, var en liten svipptur innom jr.laget til djerv men er nå på REK og jr. Laget til Vard. Fokuset ligger nå på å bli litt bedre hver dag, og ta nye steg i vard. For å se hvor langt det kan ta meg.

Johannes:
Jeg begynte på vard når jeg gikk i førsteklasse sammen med mine klassekamerater. Etter dette har jeg gått gradene opp til junior og rek. Neste målet nå, er å etablere meg fast på A-laget.

Slike gutter, det vil Vard ha.
Lykke til videre alle tre.

Andre samarbeidspartnere

Norsk Tipping Ligaen

Viktig medlemsinfo

Andre samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift