Årets første kamper

Vi var alle spente på hvordan vinterens treninger skulle slå ut, når vi nå skulle ut i kamp.

Bend it turneringen på Avaldsnes var arena, og 8 spente gutter stilte til første kamp mot Kopervik. Etter en jevn start begynte vi å ta tak i bane spillet. Det var godt å se at passningspillet satt bra, og de individuelle prestasjonene var gode. Tydelig at fokus på teknikk i vinter har hjulpet. En grei seier og veldig godt gjennomført kamp av guttene.

At vi fremdeles har mye igjen på organiseringen er noe vi må ta tak i.

Kamp 2 var mot Torvestad. Kampen startet dårlig for vår del......Torvastad tok ledelsen og vi løp rundt som hodeløse høns. Vi reddet et greit resultat , men kampen totalt sett var preget av dåelig fokus, mangel av konsentrasjon og gutter som ikke var på.........

kamp 3 skulle vi reise kjerringa og vise at forrige kamp var et arbeidsuhell. Gutta gikk ut i 100, og vi tok kjapt ledelsen. Innsatsen var tilbake, konsentrasjonen var på topp og vi så ut som et lag;-) en veldig godt gjennomført kamp av guttene.

Veldig kjekk turnering i ok vær. Ekstra kjekt å se at vi har tatt steg i vinter mtp teknikk. Har enda litt å gå på når det gjelder organisering og fokus, men det er noe som garantert kommer i løpet av sesongen