Årets Ildsjel?

Edvard Sternhoff er utnevnt som en av fem kandidater til årets ildsjel pris under idrettsgallaen på Hamar 10. januar.

SK Vard Haugesund gratulerer Edvard Sternhoff som er utnevnt som en av fem kandidater til årets ildsjel pris under idrettsgallaen på Hamar 10. januar. Edvard Sternhoff har en lang CV, han fremstår som en viktig frivillig bidragsyter i Vard. Ikke bare Vard har dratt godt nytte av hans engasjement og stå på vilje!!

Edvard "Eddie" Sternhoff
Født i Haugesund 13.04.42

Erkjentligheter:
Æresmedlem i Vard siden 1991
Haugesund kommune - "Idrettens hederspris 2004"
Rogaland fylkes kulturpris 2008

Medlem av Vard siden 1956
Gått gradene fra guttelag til A-lag
Første tillitsverv i Vard i 1964.
Vært formann (to år),
Sportslig leder (oppmann A-lag) (to år),
Ungdomsleder (to år) + en lang rekke andre tillitsverv.
Redaktør av klubbavisen en årrekke.
Trent klubbens gutte- og juniorlag en lang rekke sesonger. Var trener da Vard vant junior NM i 1972 med bl.a. spillere som Arne Larsen Økland, Rune Ottesen og  Åge Risanger.

Sist men ikke minst, stifteren av Vard-modellen i 1995, som han jobber og fortsatt følger tett. Vard-modellen fra 1995-2002. Medlem av styringsgruppen de to siste årene.

Øvrige verv:
En rekke tillitsverv i  Rogaland Fotballkrets. Bl.a. leder av kretsens ungdomskretslag i 1976. Bidragsyter til RFKs jubileumsbok.

Medlem av Norges Fotballforbunds amatørutvalg i 1980-81.
Styremedlem i NFF 1984-85.

Skrevet en rekke idrettsbøker (bl.a. klubbhistorien til Vard, Haugar og Haugesund Idrettslag), "Halve by'n" driver idrett - Karmsund folkemuseum 2004.