Vard-modell ambassadør

Erik Høie Mortensen er utnevt til ambassadør

Vard-modell ambassadør
 
Vard-modellen har gjennom mange år hatt et samarbeid med Barn er Bra! - festivalen og Haugesund kommune. Vi har sammen med Strømmestiftelsen et samarbeid med MYSA organisasjonen, i bydelen Mathare i Nairobi, Kenya.
 
Mange i Haugesund har blitt kjent med dette prosjektet i Afrika. Vennskapet med MYSA ønsker vi og utvikle videre. En måte og gjøre dette på er å besøke hverandre. I april reiser Vard-modellens leder Cecilie Brekke Strand og Eirik Høie Mortensen til Nairobi.
 

Gjennomgang av søknadene som kom inn til Vard-modellen ble Eirik Høie Mortensen utnevnt til å være Vard-modell ambassadør. Eirik er 12 år går på Rossabø skole og spiller fotball i Vard. Engasjert og kjekk gutt med masse jern i ilden. Om dagene er han opptatt med Annie forestillinger i festiviteten som avsluttes medio januar. Eirik har vert i Kenya en gang tidligere og gleder seg veldig til og reise ned igjen.Vi vil frem til turen møtes og diskutere hva vi skal ha på programmet under turen til Nairobi sammen med de andre representantene fra haugesund. Det vil også bli kulturelle innslag av de fra Haugesund som reiser ned. Vi skal være med under barnefestivalen Watoto Wana-Say, besøke Mathareslummen samt barnefengsel i Nairobi. Vard-modellen har en målsetning om å bevisstgjøre, skape forståelse og lære mer om andre kulturer. Vard-modellen skal fortelle om turen i forkant og etterkant av turen. På denne måten håper vi å være med og avskaffe fremmedfrykt og ras

Andre samarbeidspartnere

Norsk Tipping Ligaen

Viktig medlemsinfo

Andre samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift