Vard-modellen på middag på Skaugum

Tema for middagen var "Kulturell frihet..."

Vard-modellen har besøkt kronprinsparet på Skaugum

Gjennom Kronprinsparets humanitære fond fikk Vard-modellen støtte det året kronprinsparet giftet seg. Gleden var stor når en ny invitasjon kom i posten Tidligere leder av Vard-modellen Inger Rossebø Knudsen og Daniel Akiliu reiste 8 januar på temamiddag på Skaugum. Tema for middagen var ”Kulturell frihet…” Representanter fra SOS rasisme, Røde kors, studenter og biskop Gunnar Stålsett var blant noen av gjestene under middagen. Daniel Akiliu fra Etiopia kom til Norge som 12 åring og spiller nå på gutt 16 i Vard. Han fikk litt tid alene med Kronprinsen og det ble diskutert fotball. Inger hadde et innlegg om utviklingen til Vard-modellen de senere årene. Vard-modellen hadde også gaver med seg fra Vard-modellen, da falt det jo naturlig og overrekke dikt fra Kolbein Falkeid og den nyeste platen til Vamp. Inger og Daniel var storfornøyd etter middagen på Skaugum.