BRANN

Administrasjonen står i Brann....

Administrasjonen skal til Bergen for å besøke Brann fotballklubb. Det er jo spesielt for to i administrasjonen siden begge har vært Brann tilhengere lenge, Kjell Sture og Kolla. Administrasjonen reiser opp fredags morgen for å møte Brann sin administrasjon. Kjell Sture og Cecilie skal møte de som jobber på marked for å få innputt og gi innputt. Kjelli og Kolla skal møte de på sport for å snakke om spillerutvikling, hvordan Brann gjør det og så er jo Brann inntrisert i Vardakademiet som flere og flere får øynene opp for. Etter som det dukker opp talenter hele veien nå for tiden. Målet til Vard var tre landslagsspillere i år, vi har fått to til nå og håper i nærmeste fremtid at flere på Vard får sjansjen på Landslaget.

Dette er nyttig for en klubb som var å knytte bånd og få innputt i hverdagen. Tidligere har Vard besøkt Rosenborg og Viking.

Ha en fin helg.