Spillerjakt

Spillerutvikler Kolla har en spiller til Skarsfjord

Det var torsdag kveld, og Kolla Fosen var ute gikk. Han stoppet opp når han var kommet frem til Flotmyr banen, der så han en gjeng spille på grusbanen. Det var Haugesundsavis-mot Utsira i bedriftserien. Kolla Fosen stilte seg fint ved siden av Manager på Haugesundsavis Roar E. Jacobsen. Føsrte omgang var et skrikende gjesp. Men etter å observert pausen skjønte Fosen at her er det alvor. Eva Sternhoff etterlyste mer snakking og vilje til å angripe. Andre omgang startet best for Utsira de ledet 1-0 etter bare noen min. Hva gjør manager nå? Han tar av seg overtrekken, og truer med at han tar ut folk og setter seg selv inn. Tydeligvis hjalp det, for nå var det rett før grusen på flotmyr begynte å blomstre. 1-1 målet var en strålende volly far Espen Løvvik. 2-1 målet var en orgasme obyggning av et mål i følge alle trenere som har for lite å gjøre på. Det var one tuoch spill fra keeper og fram til Løvvik som satte den i mål også. Husker dere Karl Hainz Ridle som spilte i Bundesliga og i LIverpool, hvis dere tar en av hans beste headinger så klarte Løvvik en tro kopi. Løvvik headet ballen helt klin oppe i krysset etter å ha knust forsvareren i lufta. 3-1 til Haugesundavis. Manager hadde tatt på seg klærne igjen,  Løvvik brukte ca. 10min på sitt hattrick. I tilegg skulle det bli 4-1 og hvem andre kom alene mot keeper og satte den enkelt i hjørne, jo Espen Løvvik. Så Skarsfjord hvis du har lest dette utfordrer jeg deg til å se Haugesundsavis spille fotball.

Hilsen Kolla