Vard-modellen

10 juni arrangeres Fargerik Fotball - mer enn en fotballturning. Gymnasbanene fylles med 5-7 klasseelever. DETTE BLIR GØY!!

Vard-modellen har i samarbeid med TV Haugaland og Norges Fotballforbund gleden av å invitere 5. – 7. klasse i Haugesund til Fargerik Fotballturnering ved Vardhuset LØRDAG 10 juni. Vi spiller 7`er fotball og kampene varer i 2X10 minutter.

Kampen mot vold og rasisme i samfunnet er en av de viktigste kampene vi kjemper for våre barn. Denne kampen blir ikke mindre viktig i årene som kommer. Derfor er fargerik fotball en unik turnering.

Vard-modellen inviterer barn, foreldre, lærere og frivillige til en fotballfest, der etnisk eller kulturell opprinnelse ikke spiller noen rolle. Vi kler oss ut, lager heia-rop, finner på rare lagnavn og ellers alt annet vi måtte komme på for å skape en morsom ramme rundt dagen. For selv om temaet vold og rasisme er alvorlig, er det viktig å huske på at Fargerik Fotball først og fremst er lek. Et av målene gjennom turneringen er å legge til rette for idrettsglede, samhold og fellesskap for å forebygge usunn konkurranse som ekskluderer barn som ønsker å ha det gøy med fotball.

Har dere spørsmål angående Fargerik Fotball turneringen ta kontakt med Cecilie tlf: 52700493 eller mail: cecilie@vard.no