Vard Haugesund

Event
Jenteakademiet

Tirsdager deler vi inn i småbaner og spiller 3 vs 3 eller 4 vs 4 på små mål uten keeper. Torsdager er det instruksjon på tekniske og taktiske ferdigheter basert på "Coerver method". Nytt av året er at deltakerne ikke trenger å ha med seg fotballer på tirsdagsøkten, dermed kun på torsdagen. Gruppene blir delt inn etter årsklasser både tirsdager og torsdager. Jenten kan selv velge om de er med sin årsklasse eller de som er ett år yngre. Kjell Sture Jensen har ansvarlig for den sportslige gjennomføringen av øktene, sammen med trenere med erfaring fra Vardakademiet. Kravet for instruktørene er at de gjennomfører Coerver method-kurs, før de kan instruere deltakerne. Dette anbefales sterkt for alle i barnefotballen, inklusiv de yngste. Her får de grundig opplæring i barnas grunnteknikk og utvikle mer spilleforståelse.

Velg om du vil delta bare en av dagene eller begge dagene nederst, og merk at torsdager må da angi om du er utespiller eller keeper i ditt valg. Påmelding er bindende etter gjennomført online betaling med kort.

Hvis det er søsken involvert, så er det 500,- i rabatt for nr. 2 ved kombinasjon begge dagene, og 200,- ved andre kombinasjoner. Send meg en mail om dette, så ordner jeg det manuelt.

Start Date
13.11.2018
Start Time
17:00
End Date
28.03.2019
End Time
19:00
Price: min-max
1000-2500
Firstname
 
Lastname
Email
Mobile
Address
Zip Code [4 digits]
Place
Birthdate [dd.mm.yyyy]
Gender Girl   Boy

Dette er offisiell hjemmeside for SK Vard Haugesund.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift